News

Семејно осигурување „Еуролинк“

Почитувани пациенти,

Со задоволство ве информираме дека нашите услуги се достапни и со семејното приватно здравствено осигурување на “ЕуролинкОсигурување” за сите членови на вашето семејство.
Закажете термин на нашите телефонски броеви: 02/3114 070 и 072 270 553.
Подетални информации за овој тип на осигурување може да прочитате на следниот линк: http://eurolink.com.mk/page_cat_sub.asp?mID=1&cID=8&ID=74
или да се јавите на телефонскиот број 02/15888.