Податоци за докторот

Симона Тодоровска

Стоматолошка сестра

Во 2017-та година го завршив моето средно образование во Средното Медицинско ушилиште, а веднаш потоа го продолжив моето образование на тригодишните стручни студии при Медицинскиот Факултет.Ја одбрав оваа професија бидејќи сакам да им помагам на луѓето. А токму желбата за помош ја ставам како приоритет за професионалноста во работата. Нема ништо поважно од професионален пристап во она што го работиш и љубезен однос кон пациентите, бидејки само така може да се стекне нивна доверба што е најважно во оваа професија.

Закажете термин

Professional Experience

Practice Areas

My Professional Experience & Details

Experties

My Experties in Following Dental Treatments

Doctor Certificates

My Awards & Certificates of Dental Career

Нашиот тим