Податоци за докторот

Славица Симоновска

Стоматолошка сестра

Од 1991 година ја работам професијата стоматолошка сестра со љубов. Се трудам да ги извршувам моите задачи со одговорност и точност. Ја сакам мојата професија зошто истата ме  исполнува заради работата со луѓето кои имаат потреба од мојот тим и мене а на крајот ја гледам нивната насмевка и го чуствувам нивното задоволство и среќа…

Закажете термин

Practice Areas

My Professional Experience & Details

Experties

My Experties in Following Dental Treatments

Doctor Certificates

My Awards & Certificates of Dental Career

Нашиот тим