Професионализам

Нашиот тим од доктори и сестри обезбедува најдобра стоматолошка услуга, било да се однесува на професионалниот дел или пак на грижата околу пациентот. Секогаш даваме приоритет на третманот, кој е најдобриот избор за Вас и Ви помагаме да ги решите Вашите дилеми.

img

Пријатна атмосфера

Пријатната атмосфера што владее во нашата клиника се пренесува и на Вас и Ве релаксира и опушта. Многу сме задоволни што со нашите пациенти сме успеале да изградиме однос полн со доверба и взаемно почитување. Нашиот персонал секогаш е тука да одговори на сите Ваши прашања и потреби.

img

Навремена услуга

Познато ни е колку Ви е битно времето и затоа се трудиме да го почитуваме. Гледаме нашите услуги да бидат точни и прецизни и секако извршени  во договорениот рок.

img

Хигиена

Во денешно време хигиената е битен предуслов за успех на терапијата.Како и за стекнување доверба од Ваша страна. За таа цел цел ја користиме современа апаратура и техника за да обезбедиме врвна стерилизација на инструментариумот и просториите во кои работиме.

img

Почитување

Секогаш сме искрени со нашите пациенти,кога станува збор за нивното орално здравје. Ги почитуваме Вашите желби, но воедно Ви укажуваме и на тоа што е подобро и медицински оправдано при Вашиот третман.

img

Долгогодишно искуство

Постоиме од 1997 година. Цели 21 година се грижиме за Вашето орално здравје, ги следиме современите текови на стоматолошката дејност и се развиваме. Воедно Ви благодариме и  Вам за укажаната доверба.

img