Одберете го вашиот доктор

ПОЧИТУВАНИ, ВО ОВОЈ ПЕРИОД ЗАКАЖУВАЊЕТО ONLINE НЕ Е ДОЗВОЛЕНО ОД ЗДРАВСТВЕНИ ПРИЧИНИ. ВЕ МОЛИМЕ ДА НЕ КОНТАКТИРАТЕ НА ТЕЛЕФОН !!!

Ако го знаете вашиот доктор ве молиме да кликнете на неговата сликичка и ќе ве очекува да закажете свој термин.

img