Стоматолошка ординација „Царчев-Чортаноски”

Стоматолошката ординација „Царчев-Чортаноски” е основана во 1997 година од страна на Прим д-р Павле Царчев и Асс. д-р Љупчо Чортаноски, и двајцата специјалисти по орална хирургија. Со голем придонес од страна на колешките д-р Виолета Фидановска, д-р Јасминка Динеска-Фирфов и д-р Татјана Арсова кои набргу по основањето се приклучуваат на тимот, ординацијата работи успешно сите изминати години до денес. Нашата приказна не би била толку успешна да не се и нашите пациенти кои со отворено срце ни ја укажаа својата доверба и ни помогнаа да станеме тоа што сме денес. Поради тоа искрено Ви благодариме.

img

Договор со ЕУРОЛИНК
Осигурување

Договор со Синдикатот на Македонски пошти

Договор со Независен синдикат на одбраната

Членство во Германска Стопанска комора од 2018

Нашиот тим

секогаш спремен да ви пружи врвна услуга

Др. Виолета Фидановска

Доктор по стоматологија

Др. Јасминка Динеска Фирфов

Доктор по стоматологија

Др сци. Татјана Арсова

Специјалист по стоматолошка протетика

Славица Симоновска

Стоматолошка сестра

Симона Тодоровска

Стоматолошка сестра