Општа стоматологија

Општа стоматологија

Во текот на редовните контролни прегледи можат навремено да се откријат причинителите и проблемите з...

Прочитај повеќе...
Детска стоматологија

Детска стоматологија

  Кога се работи за детската возраст многу е битно да децата стекнат доверба во стоматологот...

Прочитај повеќе...
Парадонтологија

Парадонтологија

  Парадонталната болест е хронична дегенеративна болест на ткивото околу забите (гингивата,к...

Прочитај повеќе...
Протетика

Протетика

Протетиката е гранка на денталната медицина која се занимава со надоместување на изгубените заби. Ис...

Прочитај повеќе...
Орална хирургија

Орална хирургија

  Апикотомија претставува хируршка процедура со која се отстранува патолошката содржина од к...

Прочитај повеќе...
Имплантологија

Имплантологија

  Голем број на луѓе се соочени со недостатокот на голем број на заби или пак на сите заби в...

Прочитај повеќе...
Естетска стоматологија

Естетска стоматологија

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Со белењето на забите се добиваат бели, сјајни и убави заби и тоа...

Прочитај повеќе...
Естетика на лице

Естетика на лице

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ако сакате да ја подмладите кожата на лицето и вратот Прочитај повеќе...

Rtg дијагностика

Rtg дијагностика

Кај сите  стоматолошки прегледи и дијагностички процедури рентген дијагностиката е од есенцијална по...

Прочитај повеќе...

Ankylos имплантните

Во нашиот центар користиме едни од најдобрите 5 светски брендови на импланти: Ankylos имплантните системи. Добрата

Повеќе

Протетика

Протетиката е стоматолошка гранка која се занимава со реконструирање и надополнување на изгубените заби и меките

Повеќе

Rehabilitation Center for.

It is not uncommon for patients to rave about our chair side manner! we use low dose digital x-rays risus, placerat dignissim.

Read Details