За нас

Совршенството е наш предизвик. Се трудиме секој пациент да ја добие насмевката за која сонувал.

Телефон: +389 72 270 553, +389 2 3114 070 работно време: Понеделник-Петок: 8:00am-20pm Email: info@ccdent.mk Адреса: ул. Варшавска бр. 6, Скопје

Контакт